Hemma!

Så, nu är jag hemma från siesta. Okej, jag kom hem igår men jag orkade inte uppdatera eftersom jag somnade ungefär hela tiden när jag satt upp. Idag vaknade jag lite sjuk kändes det som, men det är nog bara halsen som flippar ut lite på mig, inget större problem.

I alla fall, Siesta var finfint! Det var ett bra camp med trevliga människor och allt.
Angående själva festivalområdet så var det också bra, såg bl a timo räisänen, familjen, mew, något mindre band, the hives, kristian anttila, [ingenting] och teddybears varav det sistnämnda här var det bästa, det var helt sjukt.

Detta är en vecka jag sent kommer glömma i alla fall, många skratt och konstiga samtalsämne i vårt tält och allt. Även fast Sanna & Louise var som två binnikemaskar som var tvugna att äta 24/7 så var allt bra (:
SIESTA!

Om typ 2 timmar drar vi till Hässleholm för festivalen Siesta! Ska bli så sjukligt roligt och allt.
Ikväll firar vi mitt körkort och att Sanna har fått G i matte B, kan bli fint.
Vädret är väl inte det bästa, men lite blåst kan väl inte skada?

Nej, nu ska jag duscha och göra vid mig, sen draaaar vi.

xx

22 maj

Helg, skönt.. eller inte för att jag har något annat att göra längre ändå på dagarna, men det är ändå skönt.
Igårkväll var vi på Sundsgården för att kolla på Joelle som spelade teater där, sjukt bra måste jag säga! Sen var vi nere i stan lite, kom hem ganska tidigt men det var bara skönt.

Idag ska jag fixa grejer innan siesta som är nästa vecka, peppar som tusan till det nu (hoppas innerligt att vädret vill vara lite mer snällt och ge oss mer sol, snälla?).
Sannas partylista till siesta är sjukt pepp, den kan ni lyssna på här.


xx

back on track

Så, nu är jag tillbaka!
Idag tog jag nämligen körkort, så nu är allt problem ur världen! Har nog aldrig varit lyckligare i hela mitt liv tror jag.
Det är också det enda jag har gjort och gått och tänkt på de tre veckorna nu, men nu är det över.

Nu börjar jag peppa mot Siesta-festivalen nästa vecka istället!

-

Vet att jag har varit lite off de senaste veckorna, jag har en del på gång som körkort och lite annat personligt. så jag återkommer om några veckor när allt har lugnat ner sig och ordnat upp sig.

RSS 2.0