Juni

Ska inte juni vara den månaden där man börjar få som mest sommarkänslor? I alla fall i början av juni innan midsommar kommer och gör en besviken varje år. Visst, i helgen var det ju riktigt skönt ute men nu är det ju bara deprimerande, 10 grader med regn och moln - wooho?

I alla fall, märkte för ett tag sen att mina läppar är helt mjuka och lena vilket de inte var innan. igår kändes det som om jag har bitit mig på vissa ställen för det var helt ömmt och allt, kändes riktigt konstigt.. MEN, sen kom jag ju på att på siesta så brände jag mig i ansiktet rejält och läpparna med för den delen, så kanske kan det vara så att läpparna återhämtar sig och blir ännu bättre till slut? känns precis som om jag har tagit på lypsyl, men icke sa nicke.
Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara detta - men läpparna känns overkligt mjuka och lena men det är väl inte något jag ska klaga på egentligen.

Nåja, nog om mitt läppsnack, idag gick jag upp kl 8 (pfft, händer aldrig).
Jag fixade med biobiljetter till eclipse den 30 juni, som jag måste hämta typ idag.
Sen har jag bara städat undan lite, tvättat.. KOLLAT PÅ GLEE! (uh, sista avsnittet)

Senare idag kommer Karoline, så ska tvinga med henne på mina äventyr till bogarts för att lämna en film, hämta biljetterna och köpa dricka tills vi ska till Sanna ikväll.

Jo, det blev ett långt inlägg.. men nu slipper ni det.

xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0