Glee-feber

Sitter för tillfället och lyssnar på alla Glee-låtar, ENDAST.
I alla fall så har jag inte gjort så överdrivet mycket idag, därför jag inte har uppdaterat direkt heller, orkar inte uppdatera om att jag typ låg och kollade på tv i 5 timmar utan att komma ihåg vad jag ens kollade på. Helt seriöst, jag kommer inte ens ihåg vad jag kollade på.

Vet inte riktigt varför jag är lite off heller, har varit lite nere de senaste dagarna och det blev bara värre igår och imorse kände jag inte ens för att gå upp, bara låg och stirrade i taket ungefär.

Imorgon ska jag i alla fall ta mig i kragen och gå till mormor, jag HATAR att gå den vägen, jag skojar inte. Det är en bit dit men jo tusan ska de ju bygga om halva Helsingborg, så man får ju gå över vägen 34 gånger ungefär för att ens komma rätt och sen får man springa över vägen till mcdonalds och gå igenom macken, för att komma ut till ett av de 3 sista övergångsställena, nä fan ta vägarbete. Hade lätt tagit bilen om ingen den hade varit hemma.
I alla fall, innan jag började bli arg på vägarbete så hade jag tänkt säga vad jag skulle göra hos mormor - hon fyller år, så hon ringde innan och undrade om jag ville komma dit vid lunch, vilket jag hade precis tänkt ringa till henne om. Så ja, så blir det imorgon.

Nu ska jag ta fortsätta med mitt spännande liv, eh..
Märkt att det är 2 timmar av det underbara tvprogrammet Ullared? kill me.

xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0