18 juli

Fattar inte att det redan är slutet av juli snart, om 2 dagar fyller jag 20 och jag känner faktiskt av lite åldersångest av det hela, 20 år är ingenting men vad har jag typ gjort i mitt liv? inget som är värt att ens minnas känns det som. Får nog jobba på detta året så jag kan resa eller något nästa år.

I alla fall, igår hade jag min 20-årsfest för släkt och vänner, det blev lyckat! Jag hade i alla fall kul och jag fick många roliga presenter som hade en tanke bakom. Av mina vänner fick jag t ex solskydd och ett hårband för att jag hade bränt mig som tusan i ansiktet för några veckor sen, och min lugg hade legat i vägen så jag var ju inte bränd just på det partiet. Nu kan jag ju ta bort min lugg nästa gång då. Jag fick också ett presentkort på systembolaget och av några andra vänner fick jag ett cdfodral-liknande sak till bilen, plus en glee-skiva och lady gaga-skiva. Bra tänkt alltihopa. Efter allt gick vi ut.

Nu sitter jag här och undrar om jag ska dra mig till kolonin eller inte, jag kan ju lätt inte köra så jag måste gå i så fall.. och det suger ju ganska bra det med.
Ikväll hoppas jag på lite pizzakväll/filmkväll med det lilla gänget och sen sovdags, för imorgon är det jobb igen. Är det verkligen möjligt att helgen kan gå så snabbt? nåja, 5 dagar av likadant arbete igen tills nästa helg igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0