Stockholm

Nu sitter jag i Sthlm, har jag gjort iofs sedan torsdagkväll men har inte orkat uppdaterat fören idag. När vi kom fram hann vi inte så mycket eftersom vi kom fram på kvällen och vi gick bara upp och slängde in sakerna sen drog ner och åt, vi hade ju förväntat oss minusgrader och saker men icke sa nicke, det var ju inte ens kallt?
Igår vaknade vi vid nio och sen drog vi in till stan, plusgrader + snö - slask. Tur att man har vinterstövlar med sig för om jag hade gått i mina slitna tygskor hade jag inte överlevt 3 minuter utan att vilja lägga mig i en snödriva och dö.

Påvägen hem köpte vi med oss mat, sjuukt gott. Efter det somnade vi typ.
När vi väl vaknade så började Sanna göra vid sig för Kent-konserten och jag segade, men efter många om och men så duschade jag också och begav mig mot vällingby för att vänta på Mikaela. Sen drog vi tillbaks till stan igen för att äta, vi kom in på en gay-bar, lite intressant faktiskt men ändå kul. Sedan drog vi vidare till en bar där Sanna joinade lite senare.

Det var ungefär hela vår dag igår, eller ja vi satt på max en timme typ med Mikaelas killkompisar också och någon full tant började snacka om att man skjuter folk i sthlm, way to go.

Nu är Sanna och hälsar på sin häst som hon hade i somras i något stall och sen ska hon gå på stan igen, jag pallade faktiskt inte så här sitter jag och ska göra i typ 4-5 timmar till, har en skolbok jag kan sysselsätta mig med också. Bäst så.

xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0