long time no see

Jahaja, jag är som vanligt sämst på detta med att skriva. Jag borde egentligen skriva mer, för jag älskar att skriva av mig på alla olika sätt.

Kan ju alltid börja med vad jag har gjort på sista tiden, jag har jobbat på en förskola som städ-och kökspersonal.
Där har jag i alla fall slutat nu förra veckan, så nu har jag absolut ingenting att sysselsätta mig med direkt.
I fredags var jag på kent, bra som vanligt och slutet var helt magiskt!
I måndags var jag och Louise på en liten roadtrip, vi började här från Helsingborg och sen tog oss mot Ullared där jag aldrig varit tidigare, kläderna var ju väl inget direkt vilket jag inte hade hoppats på heller ens, jag kollade inte ens på det direkt heller men av det lilla jag såg. Det som man hade kunnat handla där är väl i så fall hygien-produkter eller saker till hemmet.
Efter det så tog vi vägen mot Borås och hamnade utanför där, i Skene. Kändes lite dött måste jag säga, mitt ute i landet bland massa skog och åkrar, hur kommer man ut därifrån liksom utan bil? såg inte en enda buss heller när vi var där, hoppas de gick ofta ändå för de som bor där.
Sen styrde vi mot Göteborg som vi skulle till från början, vi skulle kolla på Lotta på Liseberg där Eric Saade, Tommy Körberg & Caroline Af Ugglas var gäster. Även Arvingarna var på plats för lite allsång. Nej det var faktiskt sjukt kul måste jag erkänna, hoppas lätt på nästa år igen, fast då kanske man får vara där lite tidigare än när vi var där för insläpp, vi fick precis 2 platser.

Mina planer nu är att söka jobb för fulla muggar, jag sitter uppe med en sida med jobb utomlands med IKEA, ska söka i NY, måste bara skriva in betyg och grejer som jag inte kan hitta just nu.
Ska även söka IKEA här i Helsingborg, vi får ju ett nytt här nu.

Nåja, ska försöka skriva mer och mer nu även om mitt liv är ganska ointressant nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0