det händer igen

Oscar & Niklas ska spela xbox ikväll igen, WOHO! nej..
Men jag får väl underhålla mig med facebook och msn som det ser ut som nu, kan bli bra det med.


Nej nu ska jag gå och ta på mig något vettigare än myskläder.

godmorgon

Godmorgon kanske det inte riktigt är, men det känns som det fortfarande.
Igår kväll fick jag tillsist kolla på filmen, den var dock inte vad jag förväntade och stängdes av efter 20 minuter.

Idag har vi endast ätit lite brunch, oscar sitter och spelar sims - han försöker göra en rockstjärna men har lite dåligt tålamod med det hela.
Ska nog ta och lägga mig under täcket och gömma mig där snart i någon timme.

but I can't turn back time
it's impossible.

as we speak

.. så spelar de fortfarande xbox, nu är det dock NHL och jag tror inte de spelar hockeyspelet för att spela hockey, utan för att slåss, för det kan man numera göra på spelet - dock fick jag min mat i alla fall.
Alla verkar trötta förrutom självaste Oscar Carlsson.

Jag vill bara lägga mig i soffan och kolla på någon rolig college/highschool-film som är riktig rolig med pinsamma karaktärer och dricka lite cider för den delen med. Detta kommer nog inte hända förens om en timme och då kommer Oscar klaga om att han är för trött och vill bara sova, för det kan han ju aldrig göra annars, notera aldrig.

Som sagt, alla är typ helt döda utom Oscar som är taggad som satan för att spela NHL, jag tror jag lägger mig i sängen som dock står i samma rum och somnar tills alla är borta.

xx

Fredagkväll

Om jag hade fått bestämma över denna kvällen så hade jag fått mat nu och fått se idol kl 20 och sen gått ut,
nu vet jag att jag inte kommer få detta - då 3 killar sitter och spelar fifa och skriker åt sina spelare på spelet och jag sitter med min dator och chattar? fifa är kanske en party-del för killar men inte för mig, lips eller singstar kan funka i så fall.

jag hoppas innerligt jag får mat snart, annars kommer jag väl tillbaka hit om ett tag.

xx

Nordstan

Och HUR mycket folk var inte på nordstan idag då, jotack en del och då kom jag på att det såklart är höstlov för de som går i skolan. När det är mycket folk på samma ställe så orkar jag verkligen inte gå runt och kolla på saker eller någonting, istället fick jag med mig en huvudvärk från nordstan. Vi gick runt lite utomhus på stan efter och gick in på lagerhaus där vi hittade allt från ljus till skålar (och ett ank-duschdrapperi, oscar?) - allt som är bra att ha.

Nu ska vi städa upp i lägenheten för det ser ganska stökigt ut. Oscar har lovat att dammsuga!
Ikväll vet jag inte riktigt än vad som händer, kanske ut i göteborg?

xx

myskväll..

.. hade jag tänkt att vi skulle ha nu, men icke sa nicke. oscar fick något problem som skulle lösas och massor.
Istället sitter jag nu här och väntar på att han ska bli klar så vi kan se one tree hill (finally!) som fick för sig att funka idag.

Imorgon hade jag tänkt släpa ner mig på stan med oscar som är ledig för att se vad göteborg har att erbjuda,
inte lätt för mig som kommer från en liten stad och hitta nya saker i en storstad inte.


Nej nu orkar jag inte vänta längre, antingen ser jag one tree hill själv eller så går jag och lägger mig, kan vara skönt det också.

xx

sen onsdagkväll.

Idag har verkligen inte varit min dag, inte någonstans.
Har inte orkat göra något alls, förrutom att spelat lite sims 3 som för övrigt är världens roligaste datorspel (eller?).

Det som mest gör mig sur över idag är min klumpighet, varför varför VARFÖR är jag så klumpig.
Börjar med att jag ska koka makaroner, så jag tar en kastrull med vatten och sätter den på plattan med värme på plattan såklart, sen går jag och kollar lite andra saker. Efter ett tag kommer jag och ska se varför inte vattnet kokar, för jag känner ändå värme från någonstans. På plattan bredvid ligger locket och jag tänker för mig själv varför den ligger där, men ja, jag tar bort det där ifrån och A J, där kom värmen ifrån - och min halva hand är helt stel med blåsor på, great!

Nu hade jag tänkt gå och kolla one tree hill som inte funkade igår, men oscar säger att det kanske inte funkar idag heller, hm.. aja.

Over and out.

Ny blogg

En ny blogg var nästan välbehövlig för min del, jag var inte nöjd med namnet eller något i min förra blogg så jag tog bort och börjar nu på nytt. Detta menas med att det kommer också ta ett tag innan jag kommer i ordning med någon design och lite så, därför kommer den se tråkig och intetsägande ut.

Nu ska jag fixa lite med det här, sen blir det lite one tree hill.

RSS 2.0