vaknat till liv..

har jag gjort idag ja, eller ja har haft ganska mycket att tänka på, på sista tiden så jag har inte orkat med något seriöst. Har pluggat klart min geografi och är nu inne på slutet av min historia också, ska bli så skönt att bli av med det. Har bytt körskola också nu i veckan, så det kanske ska gå lite bättre för mig, får man väl hoppas. Just nu vill jag bara bli klar med skolan och med körkortet, det tynger ner mig något så fruktansvärt.

På senaste veckan har jag vart på New moon på bio, tyckte om den en del - tyckte ju om twilight och alla böckerna också så. Sen har jag som sagt bytat körskola, så har haft min första körlektion där också.

Nu är det bara mörkt och tråkigt ute, Oscar kommer väl om ett tag, en timme kanske eller något sånt, om de kör direkt.
Nej, nu ska jag väl återgå till mitt gitarr-spelande, får se hur det går nu.


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Hur går det med övningskörningen?Ett tips: gå med www.gratis5.se/user/register/Jeanette81 Det går snabbt att få presentkort och finns presentkort på nästan alla kedjor. Tog mig bara 3 veckor att få ihop till det första. Går man med via länken ovan får man just nu 25 extra poäng, dvs. totalt 75 mot annars 50. Så passa på!Ha en riktigt god jul och ett gott nytt år!

2009-12-22 @ 20:46:27
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0