vaknat till liv..

har jag gjort idag ja, eller ja har haft ganska mycket att tänka på, på sista tiden så jag har inte orkat med något seriöst. Har pluggat klart min geografi och är nu inne på slutet av min historia också, ska bli så skönt att bli av med det. Har bytt körskola också nu i veckan, så det kanske ska gå lite bättre för mig, får man väl hoppas. Just nu vill jag bara bli klar med skolan och med körkortet, det tynger ner mig något så fruktansvärt.

På senaste veckan har jag vart på New moon på bio, tyckte om den en del - tyckte ju om twilight och alla böckerna också så. Sen har jag som sagt bytat körskola, så har haft min första körlektion där också.

Nu är det bara mörkt och tråkigt ute, Oscar kommer väl om ett tag, en timme kanske eller något sånt, om de kör direkt.
Nej, nu ska jag väl återgå till mitt gitarr-spelande, får se hur det går nu.


sent, men inte trött.

Kollar lite OTH nu, det är snart slut och jag ser inte fram emot att sova, inte alls.
Saknar just nu mitt rum hemma i Helsingborg otroligt mycket, att mamma och pappa säger godnatt och sen har man hela natten på sig att göra exakt vad man vill, läsa en bok utan att bli störd, ligga och tänka, kolla på någon serie - utan att någon ska lägga sig i eller säga när man ska sova. Älskar att ha mina nätter för mig själv och bara vara ensam då - men nu är jag i Göteborg hos Oscar, och han ska sova i hyfsad tid och då kan jag inte ens sova och får ligga och tänka i flera timmar innan jag ens kan fundera på att somna.

Aja, får väl lägga mig och tänka i några timmar istället på lite olika saker.

söndagseftermiddag

Jag har vart lite borta på ett tag ja, men det beror väl mest på att jag har pluggat en del för att hinna ikapp och sen vart hos Oscar i Göteborg, där jag är fortfarande och ska vara denna veckan som kommer också.

I fredags var vi på 2012 på bio, lite action som var lite överdrivet kanske - men annars otroligt bra gjord med effekter och saker, jag gillade den starkt. Lite skraj mellan åt blev man också, satt ett tag och pillade som fan på min halsduk när jag blev lite nervös i vissa scener.

Nu sitter jag mest och funderar på lite saker runt projektarbete, men har kommit på en idé, sålänge jag kommer på lite till och arbetar med lite saker så kan jag få hjälp av finaste Karoline :)

Nu ska jag ta det lite lugnt igen, sen gå ut på en lite längre promenad tror jag :)

xx

Plugg..

.. har jag hållt på med halva dagen, ska skriva halva dagen imorgon också hade jag tänkt.
Dagen började med en snabb runda på 25 minuter för att sen sätta sig att plugga lite och såklart ha lite små pauser för att skriva med lite kompisar på msn.

Nu i eftermiddag har jag mest suttit vid datorn och kollat lite saker och tänkte på att jag har hört så mycket om filmen 2012 som har premiär nu på fredag? Så jag frågade Oscar om han ville se den, och jovisst.. Så nu har jag bokat dem till oss i Göteborg också, vilket menas med att jag måste åka till Göteborg på fredag, inget jag klagar på direkt faktiskt.
På tal om film/tv så satte jag just på tvn där de visar gamla one tree hill avsnitt, alla ser så himla små ut, och mycket mer kaxigare också för vissa roller.

Nej, nu ska jag invänta min pappa som kommer hem snart och se om vi är on speaking-terms idag, vilket vi inte var igårkväll efter ett litet bråk/olika åsikter.

xx

halv-sjukling.

Så, alla som blev sjuka efter vaccinet hade inte helt fel, lite feber och ont i armen som tusan - jotack, det känns.
Så idag har jag inte gjort så överdrivet mycket, bakade lite bröd till mig själv, satte igång diskmaskinen - funderade på skolarbete, men kom inte längre direkt.

Ikväll blir det mys med mig själv framför ugly betty och desperate housewives!
Innan detta, om jag möjligt skulle orka, så ska jag spela lite gitarr hade jag tänkt.

x

Vaccin

NU har jag tagit vaccinet mot den nya influensan, spänner i armen lite, men.

Om 2½ timme ska jag avsluta min filosofikurs, via cam och mic med en lärare från hermods, tycker det är supernervöst och lite jobbigt också. Men jag antar att det är värt med känslan efter att man har klarat något.

Nej nu får jag plugga vidare så jag inte sitter och bara ser ut som ett frågetecken!

Göteborg

Ja, där är jag nu, i Göteborg. Åkte hit igår med mina föräldrar för att bo och hälsa på Oscar. 
Igår blev det väl inte mycket gjort, vi åkte inom freeport i Kungsbacka, inte mycket att hänga i julgranen.

Idag är ju dock en annan dag, och då gick vi upp vid 9 och sen åt frukost och gjorde vid oss,
sen blev det att vi åkte till majorna och vimsade runder. När vi var klara med det så åkte vi ner till stan igen och sen gick till Hard Rock Café där vi åt, god mat och allt.
Efter allt det så gick vi till nordstan och jag köpte den senaste ipod nanon, mmhm, den är så liten och snygg.
Nu sitter vi i lägenheten, jag vid datorn lite och de andra kollar på tv, polisskolan 2 om jag har förstått det helt rätt. 
Vi har köpt hem kinamat så det blir det väl om ett tag, sen hoppas jag klart på körslaget om 40 minuter ;)

xx

Torsdag

Det är redan torsdag, vad är det med världen?
I alla fall hade jag körlektion imorse, fortfarande, vad är det med världen? varför finns ens bilar.
Sen var jag på hemligt besök nere i stan (oscar will never know, haha jo imorgon)

Nu slappar jag bara till lite paramore, har blivit helt besatt av deras live-dvd.
Och på tal om musik, ikväll är det MTV EMA! Ska bli så galet spännande och kul!

Nä, nu ska jag städa lite och så det ser fint ut, imorgon åker jag + föräldrarna till Oscar i Göteborg över helgen :)

Careful

Onsdagskväll, tråkig som tusan.. har inget att göra alls, så har spelat lite gitarr nyss faktiskt.
Imorgon ska jag ha körlektion igen, gud vilken ångest man har, fattar det inte egentligen det är ju faktiskt bara 55 minuter av sin dag.

Idag har jag pluggat lite geografi och bokat min muntliga del i filosofi, uh på måndag gäller det alltså.
min syo ringde också ikväll och berättade lite om hur min studieplan kan se ut och vad jag måste läsa och vad jag kunde få skippa.

och och och, kalla mig tönt om ni vill, men jag fick premiärbiljetter till new moon i förmiddags. Några sa att de släpptes vid 7 imorse, så såklart ställde jag klockan på 06.45 för att vara lite förberedd, inte förens lite över 10 släpptes biljetterna till göteborg där jag ska se den! snacka om att SF skapar drama i vardagen hos många. Inte nog med det, strax efter göteborgs släppet så lades hela SFs sida ner pga överbelastning, tack att jag fick mina biljetter innan det där.

Helsingborg

Igår kom jag hem till Helsingborg, alltid när jag har kommit hem hit så har det varit lite varmare och fint väder men igår, det var riktigt deprimerande att komma hit och det regnade, blåste och var så tusan mycket kallare än i Göteborg.  Detta gillas inte.

Igår blev inte mycket gjort, låg mest i sängen och slappade.
Idag däremot så hade jag körlektion, gud vad jag hatar det.. men det gick i alla fall helt okej, vill bara bli klar med skiten snart, körkort är verkligen något som är jobbigt i livet.

Snart kommer Louise, och då ska vi åka till Lund och kolla Ola och hans kör från körslaget, kan bli intressant.
Berättar sen hur allt lät och såg ut :)


RSS 2.0